S radostí vám oznamujeme, že dne 8. 7. 2024 otevíráme novou prodejnu Náš Chléb v srdci Náchoda! Naše farmářská prodejna je místem, kde můžete objevit poctivé a kvalitní pečivo a další lahůdky, které vyrábíme s láskou a pečlivostí. Navštivte nás a vychutnejte si to nejlepší, co naše rodinná pekárna a farmáři z okolí nabízejí.

Co vás čeká v naší nové prodejně?

1. Čerstvé pečivo a chleby: Každý den pro vás pečeme lahodné chleby, bagety, rohlíky a další pečivo. Naše produkty jsou připravovány z kvalitních surovin a podle tradičních receptur.

2. Domácí delikatesy: V naší prodejně najdete širokou nabídku čerstvých sýrů, uzenin, medů, marmelád a dalších farmářských produktů. 

3. Lokální produkty: Podporujeme regionální producenty a farmáře. U nás najdete jen to nejlepší z místní produkce.

4. Přátelská atmosféra: Vítáme vás v prostředí, kde se budete cítit jako doma. Naši zaměstnanci jsou připraveni vám poradit a pomoci s výběrem těch nejlepších produktů.

Otevírací doba:

  • Pondělí – Pátek: 6:00 – 17:00
  • Sobota: Zavřeno
  • Neděle: Zavřeno

Najdete nás na adrese Masarykovo náměstí 46, Náchod. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že si naše produkty zamilujete stejně jako my!

Proč navštívit Náš Chléb?

  • Kvalita a čerstvost: Každý den nabízíme čerstvé produkty z lokálních surovin.
  • Podpora místních farmářů: Nákupem u nás podpoříte místní ekonomiku a malé výrobce.
  • Osobní přístup: Jsme tu pro vás, abychom vám nabídli to nejlepší z naší produkce a poradili s výběrem.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a ochutnat produkty, které v sobě nesou kousek našeho kraje a poctivou řemeslnou práci. 

Máte kladný vztah ke gastronomii? Přidejte se do našeho týmu.
This is default text for notification bar